Den webbläsare du använder stödjer inte alla funktioner som webbplatsen kräver. Du kan fortsätta surfa på webbplatsen men vi rekommenderar att du byter eller uppgraderar din webbläsare för att kunna ta del av hela webbplatsen.

Ok

Twitter släpper en ny app för video som är integrerad i twitter

25 January 2013

Twitter har köpt företaget Vine redan innan appen var lanserad.

Det finns dock en del hakar. Filmerna får inte vara längre än 6 sekunder långa. Facebook har gått in och stoppat Vine från att tillgängliggöra för användarna att lägga till sina Facebook vänner. Enligt Facebooks villkor får andra sociala medier inte exportera användardata från Facebook. Detta är en intressant utveckling som kan påverka många andra appar på marknaden framöver. Kommer Facebook begränsa andra appar?

Vad tror ni kommer Vine att slå? Är man intresserad av att ta till sig filmer som är 6 sekunder (korta)?

Så här kan det se ut på twitter:

Läs mer i ämnet på:
http://blog.twitter.com/2013/01/vine-new-way-to-share-video.html
http://www.blogherald.com/2013/01/25/facebook-cuts-off-api-support-for-vine-app/

/Peter

Vill du jobba hos oss?

The Amazing Society har sedan starten haft en vision om att skapa världens bästa arbetsplats. Vi är helt övertygade om att bäst resultat uppnås när människor är passionerade och känner kärlek för sina projekt. Är du vass på marknadsföring? Upplever andra dig som en team player? Har du stenkoll på sociala medier? Lever du våra värderingar? Always inspire - Be brave - Master tomorrow!

Lediga tjänster

Kontakta oss