Den webbläsare du använder stödjer inte alla funktioner som webbplatsen kräver. Du kan fortsätta surfa på webbplatsen men vi rekommenderar att du byter eller uppgraderar din webbläsare för att kunna ta del av hela webbplatsen.

Ok

Friskis&Svettis

Vilken musik lyfter dig?

Vilken musik lyfter dig?

De flesta har en en låt eller en spellista som gör det svårt att sitta still. Musik som gör att du plockar fram det lilla extra, ställer dig och dansar i köket, springer lite fortare eller tar dig ut på en rask promenad. Musik som blir till rörelseenergi. Med kampanjen ville vi att denna energi skulle frigöras och sättas i ett sammanhang: Ett år fullt av träning tillsammans med Friskis&Svettis. Kampanjen var lika mycket målgruppsanpassad kommunikation i rätt kanaler som en väldigt rolig och genomtänkt digital idé. Kampanjens webbplats synkroniserade besökarens position med hens spotifykonto och genom det genererades en vass spellista i kombination med sträckan till det närmsta gymmet. Sidans huvudsyfte var att visa på ett kul sätt hur enkelt det är att komma igång och hitta till sin närmsta förening eller träningsplats. Besökaren får guidning till närmaste anläggning, eller annan vald plats, tillsammans med favoritmusik och hur långt bort målet är i antal låtar. Kampanjen gick ut på sociala medier samt mer traditionella ytor som stortavlor på stan. Totalt nådde kampanjen Friskis målgrupp på 1.5 miljoner personer mer än tre gånger med över 200 000 engagemang och 800 000 i viral räckvidd.

The Amazing Society har tagit oss till en smartare nivå av marknadsföring vilket vi ser på både kostnad och mätningar av resultat.

Ingrid Hammarberg – Friskis&Svettis

Fler case

Gröna Lund

Strategi & medieköp

Läs mer

LG

Perfect black, perfect color

Läs mer

Estrella

Innehållsmarknadsföring

Läs mer

Peak Performance

Radical job

Läs mer

Kunder

Vill du jobba hos oss?

The Amazing Society har sedan starten haft en vision om att skapa världens bästa arbetsplats. Vi är helt övertygade om att bäst resultat uppnås när människor är passionerade och känner kärlek för sina projekt. Är du vass på marknadsföring? Upplever andra dig som en team player? Har du stenkoll på sociala medier? Lever du våra värderingar? Always inspire - Be brave - Master tomorrow!

Lediga tjänster

Kontakta oss