Den webbläsare du använder stödjer inte alla funktioner som webbplatsen kräver. Du kan fortsätta surfa på webbplatsen men vi rekommenderar att du byter eller uppgraderar din webbläsare för att kunna ta del av hela webbplatsen.

Ok

Gröna Lund

Strategi & medieköp

Släpp tyglarna!

Vem vill inte jobba med nordens största nöjespark? I vårt arbete med Gröna Lund har vi funnit den perfekta mixen av gemensamt arbete. The Amazing Society tillsammans med Parks&Resorts inhouse-byrå arbetat tillsammans. The Amazing Society’s roll har varit att vara strategiskt bollplank och ansvarig taktiker när det kommer till marknadsföring i nya medier. Målsättningen har varit att skapa fler konverteringar och driva fler besökare till parken men samtidigt stärka varumärket. I arbetet har vi kartlagt alla Gröna Lunds målgrupper och skapat unika kampanjplaner för varje del i Gröna Lunds erbjudande mot respektive målgrupper med totalt sex kampanjer över tre månader, kampanjer som tidigare varit i princip en enda bred marknadsföring.

I varje kampanj har det funnits ett lager av “kul” genom en aktivering eller tokig film för att bygga varumärke. Det som varit mest vinnande när det kommer till försäljning och siffror har helt klart varit en extrem precision, mappning av målgrupper och timing med annonseringen på Facebook, YouTube och Instagram med över 500 % ROI i bara digitala köp. Men, man får inte glömma att ha kul och testa nya saker. Med Gröna Lund har vi bestämt att vi alltid ska vara tidiga med att testa nya saker för att få snabba insikter. Det har t ex resulterat i en etablerad Snapchat-närvaro, en av Sveriges första annonskampanjer med Facebook Canvas och nya former av cross marketing mellan olika kanaler.

Fler case

FRISKIS&SVETTIS

Vilken musik lyfter dig?

Läs mer

LG

Perfect black, perfect color

Läs mer

Estrella

Innehållsmarknadsföring

Läs mer

Peak Performance

Radical job

Läs mer

Kunder

Vill du jobba hos oss?

The Amazing Society har sedan starten haft en vision om att skapa världens bästa arbetsplats. Vi är helt övertygade om att bäst resultat uppnås när människor är passionerade och känner kärlek för sina projekt. Är du vass på marknadsföring? Upplever andra dig som en team player? Har du stenkoll på sociala medier? Lever du våra värderingar? Always inspire - Be brave - Master tomorrow!

Lediga tjänster

Kontakta oss