Den webbläsare du använder stödjer inte alla funktioner som webbplatsen kräver. Du kan fortsätta surfa på webbplatsen men vi rekommenderar att du byter eller uppgraderar din webbläsare för att kunna ta del av hela webbplatsen.

Ok

Peak Performance

Drop in for a radical job!

#Radicaljob

Vår utmaning var att aktivera Peak Performance sponsorskap av Free Ride World Tour. En liten sport med stort inflytande. De brantaste bergen där utövarna sätter trender inom alla aspekter av skidåkning. Skidåkarna med stort S. De som kan leva på sin sport. De som inte tar liften till sina åk. De som har tid att vänta på puder. De som reser mellan kontinenter och jagar snö som om det vore två stopp på tunnelbanan. Proffsen. En livsstil man ser på med skräckblandad förtjusning. Man vill leva livet utan att riskera livet.
Vi utlyste skidvärldens fetaste och enklaste jobb. Att hantera skidorna för ett ev Peak Performance proffs vid en deltävling i Alaska. Det hela börjar med att Matilda i ren desperation utlyser tjänsten via en film som visar hur miserabel hennes nuvarande ”ski man” är och att hon inför Alaska behöver en ny. Om du är hen som kan göra jobbet bättre så går priset knappt att köpa. Du går hänga på Peak Performance och FWT till Alaska för två veckors skidåkning. Ta del av livsstilen utan att riskera livet.

Vi drev kampanjen via Instagram där man deltog genom att posta en bild eller video med en motivering under hashtaggen #Radicaljob. Alla bilder samlades på en kampanjsida på Peak Performance webbplats. Resultatet, fler än 1300 jobbansökningar, över 700 tusen nådda personer viralt och totalt över 5 miljoner nådda personer i målgruppen.

 

Matilda Rapaport omkom tragiskt i en lavinolycka i juli 2016 när hon gjorde det hon älskade mest. Hon kommer att bli ihågkommen som en fantastisk person och skidåkare, 

 

 

collage-peak

Fler case

Gröna Lund

Strategi & medieköp

Läs mer

FRISKIS&SVETTIS

Vilken musik lyfter dig?

Läs mer

LG

Perfect black, perfect color

Läs mer

Estrella

Innehållsmarknadsföring

Läs mer

Kunder

Vill du jobba hos oss?

The Amazing Society har sedan starten haft en vision om att skapa världens bästa arbetsplats. Vi är helt övertygade om att bäst resultat uppnås när människor är passionerade och känner kärlek för sina projekt. Är du vass på marknadsföring? Upplever andra dig som en team player? Har du stenkoll på sociala medier? Lever du våra värderingar? Always inspire - Be brave - Master tomorrow!

Lediga tjänster

Kontakta oss