Seminarier

Läs mer om våra kommande seminarier och events här nedan. Vi har för tillfället tre planerade frukost-seminarier som är utspridda längs våren fram till försommaren. Vår målsättning är att ge våra kunder och lyssnare en helhetsbild av hur effekt kan spåras tillbaka från en varumärkes identitet och historia samt en förankring i värderingsdriven kommunikation.

_GDPR & digital marknadsföring

För de allra flesta är förkortningen GDPR förenat med osäkerhet och kanske en gnutta ångest. Hur kommer lagen påverka oss som arbetar med marknadsföring när den träder i kraft den 25e maj?

Vi har bjudit in Caroline Olstedt Carlström från advokatfirman Lindahl, expert på juridiska dataskyddsfrågor med 17 års erfarenhet i ämnet. Caroline kommer, tillsammans med vår VD Tobias Franzén, hjälpa oss att klarna upp ljuset i tunneln inför den 25e maj då GPDR träder i kraft.

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig.

_Morgondagens storytelling

Mer info och länk till RSVP kommer snart.

_F8 och Facebooks nyheter

Den årliga utvecklarkonferensen från Facebook är snart här igen. Vi återupptar vår tradition av att koka ned alla tekniska termer och nya möjligheter som Facebook under natten till den 2a maj har presenterat för oss.

Mer info och länk till RVSP kommer snart.

Boka en föreläsare

Det går även självklart bra att kontakta oss för specifika uppdrag inom utbildning, föreläsning eller workshops. Vi har lång erfarenhet av att svara upp mot företag och organisationers olika behov inom allt ifrån offentligt sektor, B2B eller B2C.

Vi besitter kompetens och föreläsare inom ett brett spektrum av kommunikation och marknadsföring så som digital strategi, content management, digital marknadsföring eller innehållsproduktion.

Tveka inte på att höra av er så ser vi till att hjälpa er hitta den bästa lösningen för just er.

Föreläsningar & utbildningar

Vi är ständigt ute och föreläser eller utbildar kommunikatörer och marknadsförare runt om i Sverige. Vi har ett par mer långtgående samarbeten med organisationer och skolor som ni kan läsa om och anmäla er till på respektive hemsida. Vi har även utvecklat en mycket populär föreläsning som går att läsa mer om och boka här nedan. Utöver detta så medverkar vi frekvent i TV4 Nyhetsmorgons soffa och hos Sveriges Radio som experter i specifika frågor eller trendspanare.

_Berghs

Vi är kursansvariga för kursen Marknads­föring på Facebook & Instagram. Våra digitala strateger tar tillsammans med våra mediaspecialister kursdeltagarna genom de fantastiska möjligheter som finns på Facebook och Instagram idag för oss som kommunikatörer.

 

_Nätverk

Vi startade tillsammans med Sveriges kommunikatörer ett nätverk för digitala kommunikatörer som syftar till att helt fläta samman deltagarna och bidra till kompetensökning, personlig utveckling, erfarenhetsutbyte och omvärldsbevakning.

_Föreläsning

Hitta ny inspiration i Hanaw Rashids passionerade föreläsning ”Skapa professionellt innehåll i sociala medier”. Hanaw är expert inom Storytelling och föreläser om hur man skapar och sprider berättelser som engagerar, bygger varumärke och driver försäljning/konvertering.