Be Amazing!

The Amazing Society har sedan starten haft en vision om att skapa världens bästa arbetsplats. Vi är helt övertygade om att bäst resultat uppnås när människor är passionerade och känner kärlek för sina projekt. Är du vass på marknadsföring? Upplever andra dig som en team player? Har du stenkoll på sociala medier? Vi är ett tätt värderingsdrivet gäng som ser jämlikhet och mångfald som viktiga byggklossar i en framgångsrik och framtidsinriktad byrå.

Lediga jobb

Om vi aktivt söker efter en kompetens så kommer vi att lista den här nedan. Känner du inte igen dig i det vi letar efter just nu är du självklart mer än välkommen att kontakta oss ändå för att se om vi i framtiden kan korsa våra vägar istället. Vi ser fram emot att träffa dig!

_Produktionsledare

Som produktionsledare har du ett finger med i allt från uppstartsmöte till slutleverans. Rollen innebär också att vara sammankallande och att leda arbetsgruppen för att ta fram och leverera reklamkoncept och -kampanjer i sociala nätverk.

_Content Specialist

Som Content-specialist har du ett finger med i allt från uppstartsmöte till slutleverans. Du kommer jobba tight med designers och mediaköpare för att se till att fullständig leverans blir av.

_Client Manager

Som Client Manager verkar du som operativ kundansvarig och arbetar tätt tillsammans med det ansvariga kundteamet. Jobbet som Client Manager innebär att du har ett ansvar att aktivt anskaffa nya kunder samt underhålla befintliga kunder mot vilka du tillsammans med produktionsledare och specialister inom samtliga mediediscipliner driver strategiarbete, har ett övergripande ansvar för strategi- och […]

_Digital Marketing Specialist

Rollen innebär strategiskt och operativt mediaköp i sociala kanaler och Adwords, kundansvar samt samarbete med andra kollegor för att ta fram och leverera reklamkoncept och -kampanjer i sociala nätverk. Hos oss tror vi på ständig utveckling och du kommer lära dig väldigt mycket från ett team med kompetenta arbetskamrater.