Be Amazing!

The Amazing Society har sedan starten haft en vision om att skapa världens bästa arbetsplats. Vi är helt övertygade om att bäst resultat uppnås när människor är passionerade och känner kärlek för sina projekt. Är du vass på marknadsföring? Upplever andra dig som en team player? Har du stenkoll på sociala medier? Vi är ett tätt värderingsdrivet gäng som ser jämlikhet och mångfald som viktiga byggklossar i en framgångsrik och framtidsinriktad byrå.

Lediga jobb

Om vi aktivt söker efter en kompetens så kommer vi att lista den här nedan. Känner du inte igen dig i det vi letar efter just nu är du självklart mer än välkommen att kontakta oss ändå för att se om vi i framtiden kan korsa våra vägar istället. Vi ser fram emot att träffa dig!

_Client Manager

Reklam- och marknadsföringsvärlden är i förändring och gamla sanningar stämmer inte längre. Kunderna har flyttat till nya plattformar, de sociala nätverken och vårt användande av dessa tjänster har i grunden ändrat vad vi förväntar oss för typ av kommunikation från företag och organisationer. Koncept och idéer behöver förändras för att förtjäna konsumenternas uppmärksamhet. Produktionen behöver […]

_Digital Marketing Specialist

Rollen innebär strategiskt och operativt mediaköp i sociala kanaler och Adwords, kundansvar samt samarbete med andra kollegor för att ta fram och leverera reklamkoncept och -kampanjer i sociala nätverk. Hos oss tror vi på ständig utveckling och du kommer lära dig väldigt mycket från ett team med kompetenta arbetskamrater.