_Media Specialist

The Amazing Society är en byrå specialiserad inom digitala och sociala medier. Vi fungerar som en hybrid mellan en reklambyrå och en mediabyrå och erbjuder våra kunder strategi, produktion och distribution. Vi ser att reklammarknaden förändras och tillsammans bygger vi framtidens byrå.

Vi hjälper företag och varumärken bemästra och lyckas med sin reklam och kommunikation genom att ta utgångspunkt i sociala och digitala kanaler. Och vi levererar bevisad effekt och nytta. Efterfrågan på digital kompetens och resultatet av vårt arbete gör att våra kunder bara vill ha mer och därför behöver vi bli fler.

Mediaköpare sociala medier
Vi är i en stark tillväxtfas och behöver stärka vårt mediaköp- och analysteam. Vi levererar allt från innehållsmarknadsföring, mediaköp, rådgivning till kampanjer för våra kunders marknadsföring och kundtjänst genom sociala medier. Vi söker dig med brinnande intresse för sociala medier och med erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat med mediaköp i sociala medier eller genom Google Adwords.
Din roll kommer vara i vårt mediaköp- och analysteam som hela tiden arbetar för att ligga framkant inom digital marknadsföring. Du kommer arbeta nära våra strateger och kreatörer för att skapa en lönsam och mätbar närvaro för de kunder du ansvarar över.
Rollen innebär strategiskt och operativt mediaköp i sociala kanaler och Adwords, kundansvar samt samarbete med andra kollegor för att ta fram och leverera reklamkoncept och -kampanjer i sociala nätverk. Hos oss tror vi på ständig utveckling och du kommer lära dig väldigt mycket från ett team med kompetenta arbetskamrater.

Vi tror att du:

  • Har 1 till 3 års erfarenhet från mediaköp i sociala medier och/eller Googles produkter
  • Är duktig med text och har ett öga för utformning av innehåll och annonser
  • Är analytisk och van att rapportera resultat
  • Är noggrann och metodisk
  • Har förståelse för hur företag och organisationer kan använda sociala nätverk för marknadsföring och försäljning

Ett tydligt plus i kanten är om du:

  • Kompetens inom Adobes programvaror och har en känsla för grafisk form
  • Har tidigare erfarenhet att arbete på en sociala medier-byrå, PR-byrå, mediabyrå eller reklambyrå
  • Har en fallenhet för försäljning och kan snappa upp köpsignaler och förstå kunders behov

Vi erbjuder en arbetsplats där det händer väldigt mycket och du får arbeta med att hjälpa företag och organisationer att bli framgångsrika. Du kommer kunna utveckla dina kunskaper och arbeta med mycket frihet under ansvar.

The Amazing Society är ett starkt växande bolag på dryga 30 personer som sitter i vackra och underbara lokaler vid St Eriksbron. Vi är ett tätt gäng som har väldigt roligt på jobbet och som längtar efter en ny vän! Vi är hungriga, nyfikna, affärsfokuserade och snabbrörliga. Vi är värderingsdrivna och ser jämlikhet och mångfald som viktiga byggklossar i en framgångsrik och framtidsinriktad byrå. Vi strävar efter en jämn fördelning av män och kvinnor och vi kommer inte lägga någon vikt vid ditt namn när du skickar in din ansökan.

Lämna din ansökan till Peter Hagerfors per e-post peter.hagerfors@tas.se senast den 10e november. Dina ansökningshandlingar bör innehålla personligt brev och CV.