_Projektledare

Reklam- och medielandskapet är i förändring och gamla sanningar stämmer inte längre. Kunderna har flyttat till nya plattformar, de sociala nätverken och vårt användande av dessa tjänster har i grunden ändrat vad vi förväntar oss för typ av kommunikation från företag och organisationer. Koncept och idéer behöver förändras för att förtjäna konsumenternas uppmärksamhet. Produktionen behöver följa en ny dramaturgi och mediainvesteringarna behöver förflyttas till nya kanaler med sylvass träffsäkerhet. Vi kallar detta för Social First och enkelt beskrivet förenar vi vad en reklambyrå och en mediabyrå gör med innovation i fokus, som vårt svar på frågan: Vad är framtidens byrå!

Om rollen

Som Projektledare verkar du som operativ kundansvarig och leder det ansvariga kundteamet.
Jobbet innebär att du har ett ansvar att både aktivt anskaffa nya kunder samt utveckla befintliga kunder mot vilka du tillsammans med bl.a produktionsledare och specialister inom samtliga mediediscipliner driver strategiarbete, har ett övergripande ansvar för affären- och planeringsprocessen samt leder det dagliga arbetet i kundteamet. Som Projektledare har du förmåga att leda arbetet gentemot kund och kundteam samt ett uttalat sinne för struktur och organisation.
Vi ser också att du är analytiskt lagd, har ett utpräglat affärsintresse och tycker om arbetskulturen som kommer med en starkt växande byrå. Du har ett högt grundtempo och ett intresse för varumärken, marknadsföring, nya tekniker och kommunikationsplanering. Du går igång på utmaningarna och dynamiken kring det ständigt föränderliga medielandskapet.

Vi ser att du har:

  • Minst 3 års erfarenhet från reklam- eller kommunikationsbyrå som projektledare med kundansvar
  • Förmåga att se affären och drivs av att utveckla kunder och förvärva nya kunder
  • Relevant utbildning
  • Vana av att arbeta med stora konsumentvarumärken såväl svenska som internationella
  • Erfarenhet av att vägleda kunder inom strategisk kommunikation
  • Tycker om att bygga relationer och stärka ditt nätverk
  • Hög social förmåga och uttalad känsla för service
  • Brett kontaktnät är meriterande

Sista ansökningsdag den 25/1 eller så snart som möjligt till Robin Hallgren – tjänsten tillsätts löpande. Dina ansökningshandlingar bör innehålla personligt brev och CV, skicka dessa per e-post till robin@tas.se.