_Projektledare

Reklam- och marknadsföringsvärlden är i förändring och gamla sanningar stämmer inte längre. Kunderna har flyttat till nya plattformar, de sociala nätverken och vårt användande av dessa tjänster har i grunden ändrat vad vi förväntar oss för typ av kommunikation från företag och organisationer. Koncept och idéer behöver förändras för att förtjäna konsumenternas uppmärksamhet. Produktionen behöver följa en ny dramaturgi och mediainvesteringarna behöver förflyttas till nya kanaler med sylvass träffsäkerhet. Vi kallar detta för Social First och enkelt beskrivet förenar vi vad en reklambyrå och en mediabyrå gör med innovation i fokus, som vårt svar på frågan: Vad är framtidens byrå!

Det går bra för våra kunder och för oss och därför söker vi nu en till kollega!

Om rollen

Som Projektledare verkar du som operativ kundansvarig och arbetar tätt tillsammans med det ansvariga kundteamet. Jobbet innebär att du har ett ansvar att aktivt anskaffa nya kunder samt underhålla befintliga kunder mot vilka du tillsammans med bl.a produktionsledare och specialister inom samtliga mediediscipliner driver strategiarbete, har ett övergripande ansvar för affären- och planeringsprocessen samt leder det dagliga arbetet i kundteamet. Rollen innebär att du tillsammans med drivna, nyfikna och kunniga kollegor bland annat jobbar med planering och optimering av kampanjer och always on-marknadsföring samt uppföljningar av genomförda aktiviteter. Som Projektledare har du förmåga att leda arbetet gentemot kund och kundteam samt ett uttalat sinne för struktur och organisation.

Vi ser också att du är analytiskt lagd, har ett utpräglat affärsintresse och tycker om en entreprenöriell arbetskultur. Du har ett högt grundtempo och ett starkt intresse för varumärken, marknadsföring och kommunikationsplanering. Du går igång på utmaningarna och dynamiken kring det ständigt föränderliga medielandskapet primärt i sociala och digitala kanaler.

Vi tror att du har:

  • Erfarenhet från vår bransch som leverantör eller beställare av marknadsföringstjänster
  • Förmåga att se affären och drivs av att utveckla kunder och förvärva nya kunder
  • Utbildning inom marknadsföring eller media
  • Driv och vana av att arbeta med stora svenska och internationella varumärken
  • Erfarenhet av att vägleda kunder inom det digitala medielandskapet
  • En professionell svenska såväl muntligt som skriftligt
  • En professionell engelska såväl muntligt som skriftligt
  • Tycker om att bygga relationer och stärka ditt nätverk
  • Hög social förmåga och uttalad känsla för service
  • Goda kunskaper i iWorks och Microsoft Office, primärt Keynote, Pages, Word och Excel.

Ansök till Robin Hallgren. Dina ansökningshandlingar bör innehålla personligt brev och CV, skicka dessa per e-post till robin@tas.se. Tjänsten tillsätts löpande.