Social First

The Amazing Society är en Social First-byrå. Människor är reklamtrötta och sociala nätverk har tvingat fram en ny typ av kommunikation. En som människor faktiskt vill konsumera. Varumärken måste klara av att skapa innehåll med tillräckligt kreativ höjd, utformade på ett sätt som får mottagaren att stanna och intressera sig och som genom intelligenta mediaköp placeras på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Vårt namn betyder någonting för oss. Vi strävar efter att hjälpa till att skapa ett Amazing Society. För oss och för alla vi når.

Därför är vår vision att leda förändringen av vår bransch så att de budskap vi skapar inte skadar utan lyfter mottagaren. Samtidigt som vi skapar fantastiska resultat för våra kunder.

Vi arbetar med kommunikation som stärker varumärken genom att vi tar ett tydligt socialt ansvar för vår och våra kunders kommunikation och marknadsföring.

Vi ska förändra vår bransch. Genom att på riktigt digitalisera marknadsföringen samtidigt som vi stärker världen runt omkring oss med budskapen och idéerna vi skapar.

Strategi & Koncept

Idéarbete
Koncept
Marknadsanalys

Innehåll & Produktion

Video, animation & foto
Grafisk design
Copywriting

Mediaköp & Analys

Segmentering
Optimering
Analys & insikter

Guldvågen logotypHöga betyg i strukturerat jämställdhetsarbete är viktigt, men att vara en jämställd byrå är mer än policys och pappersexercis. Det kräver att jämställdhetsglasögonen alltid är på i det dagliga arbetet och att strukturbetygen fullt ut stämmer överens med medarbetarnas bild av arbetsplatsen. Det kräver också mod och ett hårt arbete för att göra det obekväma bekvämt. Årets vinnare är en byrå som är öppen med sina utmaningar, öppen för att bli externt granskad och villigt delar med sig av sitt goda arbete, för att inspirera branschen såväl som sina uppdragsgivare. Där brister finns, finns också åtgärder på gång vilket backas upp av ett strukturarbete i absoluta toppklass. När en miljon avsätts i budget för jämställdhetsarbetet och 100 procent av medarbetarna helt och hållet instämmer i att byrån arbetar aktivt med jämställdhet, då är en definitivt en värdig vinnare av Guldvågen.
Stort grattis och bra jobbat – The Amazing Society!