Den webbläsare du använder stödjer inte alla funktioner som webbplatsen kräver. Du kan fortsätta surfa på webbplatsen men vi rekommenderar att du byter eller uppgraderar din webbläsare för att kunna ta del av hela webbplatsen.

Ok

Du behöver inte en digital strategi, du behöver en strategi för en digital värld

Content – Reklam – Media

The Amazing Society är en byrå född ur den digitala transformationen av marknadsföring, med ett tydligt fokus på sociala och digitala medier. I takt med att reklammarknaden förändras bygger vi framtidens byrå. Vi fungerar som en hybrid mellan content byrå, reklambyrå och mediabyrå, och erbjuder våra kunder strategi, produktion och distribution.

Content & Produktion

Content Marketing strategi
Sociala Medier strategi
Utbildning & Föreläsning
Design & Produktion (grafisk design, videoproduktion, foto, ljud, 3D animering, motion graphics, visual effects, web-design, app-design, musik-videos)
Tonalitetsguide
Rapportering

Reklam & Koncept

Analys & Insiktsarbete
Kommunikationsplattform
Framtagande av koncept
Grafisk manual
Kampanjplanering
Strategisk rådgivning

Media & Analys

Konsumentinsikter
Målgruppsanalys
Digital Medieplanering & Medieköp
Optimering (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, LinkedIn, GDN, AdWords)
Utbildning & Föreläsning
Kampanjanalys
Rapportering

Vill du jobba hos oss?

The Amazing Society har sedan starten haft en vision om att skapa världens bästa arbetsplats. Vi är helt övertygade om att bäst resultat uppnås när människor är passionerade och känner kärlek för sina projekt. Är du vass på marknadsföring? Upplever andra dig som en team player? Har du stenkoll på sociala medier? Lever du våra värderingar? Always inspire - Be brave - Master tomorrow!

Lediga tjänster

Kontakta oss