Social First

The Amazing Society är en Social First-byrå. Människor är reklamtrötta och sociala nätverk har tvingat fram en ny typ av kommunikation. En som människor faktiskt vill konsumera. Varumärken måste klara av att skapa innehåll med tillräckligt kreativ höjd, utformade på ett sätt som får mottagaren att stanna och intressera sig och som genom intelligenta mediaköp placeras på rätt plats vid rätt tidpunkt.

_Strategi & Koncept

Idéarbete
Koncept
Marknadsanalys

_Innehåll & Produktion

Video, animation & foto
Grafisk design
Copywriting

_Mediaköp & Analys

Segmentering
Optimering
Analys & insikter

Våra värderingar

Vårt namn betyder någonting för oss. Vi strävar efter att hjälpa till att skapa ett Amazing Society. För oss och för alla vi når.

Vi kan konstatera att vår industri, reklamindustrin, har ett ansvar. Branschen har tillgång till kolossala mängder pengar, expertisen att influera människor och incitament för att få så många människor som möjligt att känna på ett visst sätt.

Därför är vår vision och vår strävan att leda förändringen av vår bransch så att de budskap vi skapar inte skadar utan lyfter mottagaren. Samtidigt som vi skapar fantastiska resultat för våra kunder.

 

Detta är den andra delen av att vara Social First. Vi arbetar med reklam som bygger varumärken genom att ta ett tydligt socialt ansvar för vår och våra kunders kommunikation och marknadsföring.

Vi ska förändra vår industri. Genom att på riktigt digitalisera marknadsföringen samtidigt som vi stärker världen runt omkring oss med budskapen och idéerna vi skapar.